Beursvloer de Liemers 2017

Beursvloer de Liemers 2017

25 september 2017 Uit Door admin

Wilt u, in een tijdsbestek van slechts 60 minuten, de wereld een klein beetje mooier maken? Dat kan tijdens Beursvloer de Liemers. Maatschappelijke organisaties en bedrijven handelen dan met gesloten beurs in vraag en aanbod. Vorig jaar leverde de eerste beurseditie ruim 48 matches op. Hoog tijd voor een nog succesvoller vervolg!

Uitnodiging
U bent van harte welkom op de Beursvloer de Liemers 2017, op maandag 20 november. We zijn dan van 16.30 uur tot 18.00 uur wederom te gast bij het Liemers College, Stationspoort 36 in Zevenaar. Deelname aan deze Beursvloer is helemaal gratis.

Over Beursvloer de Liemers
Het doel van de Beursvloer is om met gesloten beurs matches tot stand te brengen, die de leefbaarheid in de Liemers vergroten. Tijdens Beursvloer de Liemers nemen lokale maatschappelijke organisaties het initiatief om een bedrijf te vinden dat hun vraagstuk kan helpen oplossen. Menskracht, kennis, materiaal, creativiteit en faciliteiten worden uitgewisseld tegen een (kleine) tegenprestatie. Zo helpt u elkaar. Een notaris bekrachtigt alle matches.

Hulpvraag maatschappelijke organisatie
Om iedereen gelijke kansen te bieden, mag elke maatschappelijke organisatie tijdens de Beursvloer maximaal 3 hulpvragen stellen. Kan een bedrijf of serviceclub uw wens in vervulling laten gaan? Voor wat, hoort wat. Spreek samen af wat u als tegenprestatie kunt bieden. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld: een artikel vermelden in uw nieuwsbrief, een heerlijke lunch verzorgen of kaartjes aanbieden voor een voorstelling.

Maatschappelijk betrokken ondernemen
Voor bedrijven is meedoen aan de Beursvloer een laagdrempelige manier om invulling te geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen. Materialen die u niet meer gebruikt, kunnen op 20 november een nieuwe bestemming vinden. Maar ook met helpende handen of kennis kunt u van onschatbare waarde zijn voor een vereniging of stichting.

Op de website van de Liemerse Uitdaging vindt u ook meer informatie over de Beursvloer.

Meld u aan vóór 21 oktober
Grijpt u de kans om goede zaken te doen op Beursvloer de Liemers 2017?
Meld u dan snel aan via dit aanmeldformulier. Wacht niet te lang, want VOL = VOL!

LET OP: elke deelnemende organisatie kan met 2 personen en maximaal 3 hulpvragen de beursvloer op.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met Sylvia Verhaar, projectleider Beursvloer de Liemers. Haar telefoonnummer is: 06 54 61 19 00.
Of mail naar: info@liemerseuitdaging.nl