Blij Ei (in de Liemers)

Blij Ei (in de Liemers)

25 maart 2021 Uit Door admin

Nieuwe actie Lionsclub De Liemers
Lionsclub De Liemers wil ook in 2021 de regio opvrolijken. Als vervolg op de succesvolle SunnySideUp-actie (duizenden zonnebloemen kleurden de Liemers geel) hebben de Lions wat nieuws bedacht. Opnieuw zal de Facebook-pagina van de club centraal staan. De focus ligt nu veel meer dan bij SunnySideUp op de Liemerse jeugd. 

Hoe kun je meedoen?
Doe met Pasen wat bijzonders met een ei. Het gaat nu niet om verstoppen, maar onder de aandacht brengen. Maak de wereld vrolijk met jouw blije ei. Verven mag natuurlijk en maak er dan een te gekke foto van. Hoe origineler hoe beter. Maar je mag ook een filmpje maken van iets bijzonders dat je met je ei doet. Of wie weet bedenk je nog iets heel anders: als het maar over eieren gaat, vrolijk is en je het post op de Facebook-pagina van Lionsclub (Facebook Lionsclub De Liemers onder het kopje: evenement ‘Blij Ei’). 

Inzendingen zijn welkom tot en met woensdag 7 april 2021.

Wat kun je winnen?
De Lions hebben de hand weten te leggen op prachtige prijzen. Er zijn 2 JBL Charge 4 boxen beschikbaar die onder alle inzenders worden verloot. En dan is er een hoofdprijs: de JBL Charge 5. Jasmijn Braam, de Kinderburgemeester van Zevenaar zal met een door haar samengestelde jury de mooiste en meest originele inzending uitkiezen! Op de Facebookpagina kun je dit allemaal volgen en krijg je ook de informatie over de winnaars en de prijsuitreiking.

Aarzel niet en doen mee: deel jouw blije ei met De Liemers!!

Afbeelding van Alexandra ❤️A life without animals is not worth living❤️ via Pixabay