Boekpresentatie “Eiman” Roman van Humphrey Ottenhof

Boekpresentatie “Eiman” Roman van Humphrey Ottenhof

17 februari 2015 Uit Door admin

ScreenShot596Zevenaar – Op zondag 8 maart vindt om 11.30 u in het Filmhuis Zevenaar de presentatie plaats van ‘Eiman’, het nieuwe boek van Humphrey Ottenhof.

Het is zijn eerste roman. Eerder was hij bekend vanwege zijn gedichten en lidmaatschap van Liemers Trio, drie dichters. ‘Eiman’ is dan ook het resultaat van een spannende zoektocht naar nieuwe schrijfwegen voor de auteur.

Literatuurwetenschapper drs. C.A. van Veen geeft een toelichting op het boek, waarvan hij de ontstaansgeschiedenis van dichtbij gevolgd heeft. Daarna signeert de schrijver zijn werk.

Korte inhoud van het boek: kopie of origineel, dat is de kwestie. Zijn hele leven treedt hoofdpersoon Pieter in de voetsporen van anderen. Alle routes zijn voor hem reeds uitgestippeld. Alles wat hij probeert, blijkt al eerder en vooral beter door voorgangers te zijn gedaan. Daar heeft hij op een dag schoon genoeg van. Hij besluit een spiksplinternieuwe uitvinding te doen die voorheen absoluut niet bestond. Hij streeft naar een triple A status: hij wil autonoom, authentiek en autodidact zijn.

Hij gaat aan de slag, met behulp van steeds populairder creativiteits- en innovatietechnieken. Hij toetst zijn concept niet alleen bij bedrijven en hogescholen. Alle voortgangsstadia legt hij ook voor aan zijn vrienden. Zij doen aanvankelijk lacherig over zijn uitvinding maar gaan er meer en meer in geloven.

Eenieder is welkom bij de presentatie, entree is gratis. Het Filmhuis is te vinden aan de Wittenburgstraat 14. Filmhuis Zevenaar ziet graag dat men reserveert voor de boekpresentatie !

Voor meer informatie:
Oostboek@gmail.com 026 3115159
www.poezieisoa.nl
www.filmhuiszevenaar.nl