Caritas ondersteunt Stichting Noodverband Zevenaar.

Caritas ondersteunt Stichting Noodverband Zevenaar.

28 oktober 2022 Uit Door admin

Als medische kosten voor een patiënt niet betaald worden door de zorgverzekering of de gemeente, kan Stichting Noodverband helpen. Stichting Noodverband is opgericht in 2019 en heeft de ANBI status. De stichting is met name actief in het verzorgingsgebied van de huisartsengroep uit de gemeente Zevenaar. Stichting Noodverband kan haar werk doen dankzij donaties van particulieren, instellingen en bedrijven. De donaties worden volledig ingezet om patiënten te helpen.

Ans Gasseling, de nieuwe voorzitter van de Parochiële Caritas instelling in Zevenaar is dit niet ontgaan. Ans Gasseling vertelt: “Als Caritas willen wij vanuit onze christelijke overtuiging mensen ondersteunen die tijdelijk hulp nodig hebben. Op het gebied van medische ondersteuning biedt Stichting Noodverband de helpende hand, hier dragen wij van harte aan bij”.

Afgelopen week mocht Edwin Brugman, voorzitter van Stichting Noodverband een cheque van de Parochiële Caritas Instelling Sint Willibrordus (PCI) in ontvangst nemen. “Goede zorg voor iedereen, dat is waar wij naar streven”, zegt Edwin Brugman. De bijdrage van de Parochiële Caritas instelling (PCI)  helpt ons hier enorm mee.

Huisarts de heer Edwin Brugman ontvangt van mevrouw Ans Gasseling namens Parochiële Caritas instelling Sint Willibrordus  een cheque ter waarde van € 2.500,- voor Stichting Noodverband. (Foto: Rick Vermeer).