Date Lokaal bij Eet-Lokaal

Op Valentijnsdag 14 februari, de dag van de liefde, tovert Eet-Lokaal in Zevenaar haar gastvrije bedrijf om tot First Dates Restaurant ‘Date Lokaal’.

Ze roepen singles uit de regio Liemers / Arnhem / Doetinchem op om zich aan te melden. De doelgroep is mensen vanaf 20 jaar. Het maakt niet uit wat voor partner je zoekt, hun gaan kijken of ze voor iedereen een of meerdere tafelgenoten kunnen selecteren.

Opgeven kan via de website van Eet-Lokaal waarna je uitgenodigd wordt wat informatie te geven over jezelf en de partner waar je naar op zoek bent. Op 14 februari aanstaande ontvangen zij de singles om 18:00 uur op ontspannen wijze in de voor de gelegenheid omgetoverde Date Lokaal aan de Markt 25 in Zevenaar.

Er wordt gestart met een korte borrel (aan de bar) met een welkomstdrankje van het huis. Hier kan het ijs gebroken worden en gaan de koppels vervolgens aan tafel voor een 4-gangen diner.

Na elke gang wordt er gewisseld en wordt er gekeken welke combinaties te maken zijn. Heb je interesse in een unieke date, een heerlijke diner en een gezellig avondje uit?

Bezoek de website van Eet-Lokaal en geef je op. Kijk voor meer info en hoe je je op kunt geven op de website: www.eet-lokaal.com