Doe mee met SevenArt Festival en krijg een bijdrage van € 500,-

Doe mee met SevenArt Festival en krijg een bijdrage van € 500,-

6 juli 2016 Uit Door admin

Screen Shot 07-06-16 at 07.22 PMZevenaar – Zaterdag 3 september 2016 is de 2e editie van SevenArt Festival: de opening van het culturele seizoen in Zevenaar. Een heleboel culturele instellingen, creatievelingen, kunstenaars, studenten en nog meer mensen met leuke ideeën laten die dag (en de dagen eromheen) in het centrum van de stad zien wat zij in huis hebben. Als je een leuk idee hebt sta je wellicht zelf ook op het programma! Stuur je idee naar ons op en je maakt kans op ondersteuning in de vorm van hulp en faciliteiten of we betalen de uitwerking van het idee voor je.  

We dagen jonge talenten in De Liemers uit om met toffe ideeën te komen die SevenArt Festival helemaal af maken. Misschien kan je iets met film of geluidskunst, wellicht ben je een onontdekt supertalent als het gaat om het bouwen van decorstukken. Of iets totaal anders, als het maar lekker creatief is. Je kan het in je eentje bedenken of met een aantal anderen, we staan ook zeker open voor verrassende combinaties. Als je een goed idee hebt, dan hebben wij tot € 500,- voor je om het ook uit te kunnen voeren. Daarnaast gaan we met je meedenken en je waar mogelijk helpen met de praktische zaken.

Beschrijf jouw idee zo duidelijk mogelijk. Dat mag in woorden maar je kunt ook foto’s of filmpjes aan ons insturen. Doe dat vóór 20 juli naar info@sevenartfestival.nl of upload je idee via www.sevenartfestival.nl/doe-mee. Op die website staan ook de aanvullende informatie en de voorwaarden beschreven.