Duo steelt decoraties uit tuinen

Duo steelt decoraties uit tuinen

29 april 2023 Uit Door admin

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur zag een oplettende burger in Babberich dat er goederen uit een tuin werden gehaald en vervolgens in een busje werden geladen. De man belde de politie en gaf een goede omschrijving van de inzittenden van het busje.

De politie hield even later een busje aan met daarin een man en vrouw met hetzelfde signalement zoals omschreven door de getuige. De intzittenden zijn hierop gecontroleerd en in het busje bleek inderdaad diverse bloempotten en andere tuindecoratie te liggen.

De goederen bleken gestolen uit diverse tuinen in Babberich. Bijna alle goederen zijn door buurtonderzoek weer teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren. Echter zoekt de politie nog naar de eigenaar van een Buddha beeld.

Zijn er spullen van u uit de tuin gestolen en herkent u deze op de foto? laat dit dan weten aan de politie. Ook zoekt de politie naar getuigen of misschien bewakingscamera beelden. Neem dan contact op met het onderzoeksteam van de politie. Dit kan via 0900-8844 onder vermelding van 2023187726.

Het tweetal is aangehouden en ingesloten op het politiebureau voor onderzoek.

foto: politie Rivierenland Oost