Eerste échte ijsbaan van Zevenaar opent 27 december!

Eerste échte ijsbaan van Zevenaar opent 27 december!

17 december 2017 Uit Door admin

Zevenaar – Woensdag 27 december opent de ijsbaan op het parkeerterrein van Jumbo Heemskerk aan de Kampsingel met een wervelende lasershow en discoschaatsen. Tot en met 21 januari 2018 kan er voor 2,50 euro per uur geschaatst worden en voor klanten van Jumbo Heemskerk zijn er zelfs gratis mogelijkheden.

Begin van een jaarlijks winterevenement 
Jumbo-eigenaar Jan Heemskerk van Jumbo Heemskerk is blij en trots dat de ijsbaan ingericht gaat worden en hoopt dat de ijsbaan uitgroeit tot een jaarlijks terugkerend winterevenement. “Er hebben zich veel vrijwilligers aangemeld die zich met veel passie en plezier gaan inzetten om jong en oud te helpen. Het zou fantastisch zijn wanneer dit leidt tot een jaarlijks winterevenement met een gezellig terras en eigen buitenbar waar tal van dag- en avondactiviteiten gaan plaatsvinden.”

Gratis entree
Voor klanten van beide Jumbo Heemskerk-winkels geldt dat zij bij besteding van 50 euro aan boodschappen een gratis entreekaartje ontvangen. “We hopen heel veel van onze trouwe klanten te ontvangen op onze ijsbaan maar natuurlijk is iedereen welkom. Een entreekaartje kost 2,50 en ook de schaatshuur kost 2,50 per uur.” Bezoekers van de ijsbaan kunnen gebruikmaken van de parkeergelegenheid aan de Oude Doesburgseweg. De parkeerplaats aan de Oude Doesburgseweg ligt op circa 100 meter van de ijsbaan.