Geen treinen tussen Arnhem en Doetinchem

Geen treinen tussen Arnhem en Doetinchem

26 juli 2015 Uit Door admin

ScreenShot520Zevenaar – ProRail werkt van zaterdag 15 tot en met zondag 30 augustus aan het spoor rond Zevenaar. Tijdens de werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Arnhem en Doetinchem.

In Zevenaar vernieuwt ProRail de sporen en perrons en van Zevenaar tot de grens worden bestaande sporen en spoorsystemen aangepast. Ter hoogte van bedrijventerrein 7Poort wordt gewerkt aan een nieuwe langzaam verkeertunnel en bij station Wehl wordt een extra spoor aangelegd. Ook op station Arnhem worden werkzaamheden op de perrons uitgevoerd.

Tijdens de buitendienststelling rijden er geen treinen op het traject Arnhem – Doetinchem en omgekeerd. NS zet tijdens deze periode bussen in als vervangend vervoer. ProRail verwacht dat de werkzaamheden op 31 augustus klaar zijn.

De trein tussen Doetinchem en Winterswijk rijdt gewoon volgens de dienstregeling.

Omleidingsroutes voor het verkeer
Tijdens de werkzaamheden op en bij het spoor worden verkeersmaatregelen getroffen. De overweg Molenstraat en Kerkstraat worden afwisselend afgesloten van zaterdag 15 augustus 01.00 uur tot maandag 31 augustus 05.00 uur. Gestart wordt met de afsluiting van de overweg aan de Molenstraat. Op vrijdag 20 augustus is deze overweg weer begaanbaar en sluit de overweg aan de Kerkstraat. Daarnaast wordt de Bemweg tijdens de werkzaamheden afgesloten van zaterdag 15 augustus 01.00 uur tot maandag 24 augustus 06.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.arriva.nl, www.breng.nl of check vooraf de reisplanner via www.ns.nl of www.9292.nl.