Gelrepas vanaf 1 januari ook in Zevenaar

Gelrepas vanaf 1 januari ook in Zevenaar

19 oktober 2015 Uit Door admin

WP084Zevenaar – Vanaf 1 januari 2016 sluit ook Zevenaar aan bij de Gelrepas. Met de GelrePas kunnen uitkeringsgerechtigden met flinke kortingen, en in sommige gevallen zelfs gratis, meedoen aan diverse activiteiten zoals een dagje uit, het volgen van cursussen, bezoek aan theater of concert of lid worden van een sportvereniging. De GelrePas is gratis.

Naast de gemeenten Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden en Westervoort kunnen vanaf 1 januari ook uitkeringsgerechtigen uit Zevenaar van de pas gebruik maken. Op www.gelrepas.nl ontdekt u wie er precies voor de pas in aanmerking komt. Ook vindt u op de website een overzicht van de activiteiten welke met korting, of soms zelfs gratis, worden aangeboden. Vanaf volgend jaar worden aan deze lijst ook Zevenaarse aanbiedingen toegevoegd. De pas wordt in de tweede helft van december automatisch thuisgestuurd.

Nieuwsbrief
U kunt zich nu al abonneren op de tweemaandelijkse nieuwsbrief. In uw mailbox ontvangt u dan het nieuwe GelrePasprogramma. Meer informatie vindt u op www.gelrepas.nl.