Inloopbijeenkomst Fashion Outlet Zevenaar

Inloopbijeenkomst Fashion Outlet Zevenaar

8 mei 2017 Uit Door admin

Zevenaar – Benieuwd naar de plannen voor de Fashion Outlet in Zevenaar? Kom op donderdag 11 mei 2017 naar de inloopbijeenkomst.

Op woensdag 19 april heeft de gemeenteraad van Zevenaar haar akkoord gegeven op de plannen voor het realiseren van een Fashion Outlet in Zevenaar. Tijdens de openbare vergadering heeft de raad zich gebogen over het stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan. Beide documenten zijn vastgesteld. Hiermee heeft de Fashion Outlet definitief groen licht gekregen.

Inloopbijeenkomst
Op donderdag 11 mei 2017 van 17.00 tot 20.00 uur organiseert de gemeente samen met Ontwikkelcombinatie FOZ B.V. een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis voor inwoners en andere geïnteresseerden. Tijdens deze avond worden de definitieve plannen gepresenteerd. Ook worden er impressies van de toekomstige Fashion Outlet getoond en zijn er diverse deskundigen aanwezig om vragen te beantwoorden.

Vanaf juni 2017 zijn alle ontwikkelingen onder andere via de website www.zevenaarfashionoutlet.nl te volgen. Hier vindt het publiek naast impressies ook nieuws en informatie over de 15.000 m2 winkeloppervlakte aan de Spoorallee op Businesspark 7Poort. Naar verwachting opent Fashion Outlet Zevenaar in 2021 haar deuren.