Jaarlijkse Batavieren Rit MC ASOM

Jaarlijkse Batavieren Rit MC ASOM

20 april 2017 Uit Door admin

Zevenaar – Op zondag 23 april wordt bij de Liemerse motorclub MC ASOM in Zevenaar de jaarlijkse Batavieren Rit georganiseerd.

Deze rit staat ook op de landelijke toerkalender van de KNMV/LOOT.om zo motorrijders uit heel Nederland te laten genieten van een heerlijke motorrit. Na het vertrek uit Zevenaar wordt al snel de grens met Duitsland overgestoken, om vervolgens bij Emmerich en verderop bij Rees de de Rijn over te steken.

Via vlotte wegen rijden we vervolgens door het mooie Twente en Salland en steken we bij Deventer de IJssel over, om vervolgens zuidelijker bij Zutphen wederom de IJssel te kruisen. Onderweg passeren we verschillende dorpen waar voldoende gelegenheid is voor een pauze of een tankstop.

De route is ongeveer 230 km lang. De start van de rit is bij het clubhuis van MC-ASOM aan de Edisonstraat 3 in Zevenaar. Gestart kan worden van 08.30 tot 11.00 uur. De rit eindigt weer bij ons clubhuis, waar nadien nog iets gedronken kan worden. Het clubhuis is geopend tot 16.00 uur. De route is vooraf verkrijgbaar, uiteraard tegen een geringe vergoeding van €6,00. Bij de start is er voor iedere inschrijver een gratis kop koffie.