Judo voor Kinderen onder begeleiding van Marvin de la Croes

Judo voor Kinderen onder begeleiding van Marvin de la Croes

20 augustus 2023 Uit Door admin

Judo, een sport die motorische, cognitieve en sociaal-emotionele vooruitgang bevordert, biedt wekelijkse groeikansen voor jonge leerlingen. Onder deskundige begeleiding van Marvin de la Croes, voormalig wereldkampioen judo in 2006 en uitgeroepen tot judocoach van het jaar 2021, maken kinderen op speelse wijze kennis met de waarden en normen van judo. Met zijn expertise en enthousiasme introduceert hij deze gestructureerde en discipline-gebaseerde sport aan basisschoolleerlingen in Westervoort en Zevenaar.

Judo is niet alleen een fysieke activiteit, maar ook een bron van holistische ontwikkeling voor jonge sporters. Het omvat niet alleen technische vaardigheden, maar ook belangrijke levenslessen die waardevol zijn in zowel de sportarena als daarbuiten. De lessen onder leiding van Marvin de la Croes, wiens indrukwekkende judo-achtergrond hem tot een erkende autoriteit in de sport maakt, bieden de ideale gelegenheid voor kinderen om te groeien en te bloeien.

Marvin de la Croes heeft zijn sporen verdiend in de judowereld, met zijn overwinning als wereldkampioen in 2006. Sindsdien heeft hij zijn passie en kennis ingezet om jonge judoka’s te begeleiden en te inspireren. Zijn benadering van lesgeven omvat niet alleen technische aspecten, maar benadrukt ook waarden zoals respect, discipline en teamwork – essentiële bouwstenen voor persoonlijke ontwikkeling.

De lessen, die worden gegeven in zowel Westervoort als Zevenaar, bieden een veilige omgeving waar kinderen op een positieve en stimulerende manier kunnen leren. Marvin de la Croes, met zijn aangeboren vermogen om jonge geesten te boeien, maakt van elke les een unieke ervaring die niet alleen vaardigheden ontwikkelt, maar ook zelfvertrouwen en veerkracht opbouwt.

“Ik ben toegewijd om jonge judoka’s de kans te geven om niet alleen fysiek sterker te worden, maar ook om mentaal te groeien en waardevolle levenslessen te leren via judo”, zegt Marvin de la Croes. “Judo is meer dan alleen een sport; het is een manier van leven die discipline, respect en doorzettingsvermogen bevordert.”

Voor ouders die op zoek zijn naar een holistische benadering van de ontwikkeling van hun kinderen, biedt Marvin de la Croes’ judolessen een uitstekende gelegenheid. Meer informatie over Marvin de la Croes en zijn judolessen is te vinden op www.marvindelacroes.nl.