Liemers College houdt open dagen

Liemers College houdt open dagen

18 januari 2016 Uit Door admin

Zevenaar/Didam – De open dagen van het Liemers College zijn dit jaar op vrijdag 22 januari (locatie Didam) en vrijdag 29 januari (locatie Zonegge in Zevenaar). De open dagen zijn met name bedoeld voor leerlingen en ouders van groep 8 van het basisonderwijs. Ook andere belangstellenden zijn welkom.

Het Liemers College verzorgt vmbo-, havo- en vwo-onderwijs (inclusief gymnasium). Op de open dagen is er extra aandacht voor de onderwijskundige speerpunten en voor het uitgebreide aanbod op het gebied van sport, kunst en cultuur en internationale contacten. Daarnaast wordt informatie gegeven over onder andere het nieuwe schoolplan, dat ‘Het Liemers College laat je groeien’ als motto heeft, en over ‘Bring Your Own Device’ (BYOD). Dit betekent dat leerlingen hun eigen device (laptop, tablet etc.) mee naar school mogen nemen én mogen gebruiken. Het onderwijs op het Liemers College vindt afwisselend plaats in zowel normale vaklokalen als grotere leerruimtes. Hierdoor zijn allerlei werkvor-men mogelijk (individueel, in groepjes of klassikaal).

De open dagen duren van 16.00 tot 19.30 uur. Het adres van de locatie Zonegge is Zonegge 07-09 in Zevenaar. De locatie Didam is gevestigd aan de Dijksestraat 12.