‘live’ 24-uurs volgdienst bij Politie Rivierenland-Oost

23 januari 2018 Uit Door admin

Op vrijdag 26 januari organiseert Politie Rivierenland-Oost (Zevenaar, Duiven en Westervoort) een ‘live’ 24-uurs volgdienst. Van vrijdag 26 januari 15:00 uur tot zaterdag 27 januari 15:00 uur wil het basisteam de volgers “meenemen” tijdens een ochtend-, avond- en nachtdienst.

U kunt dan met twee agenten van team Rivierenland-Oost mee op surveillance. Niet daadwerkelijk achter in een politievoertuig, maar via Facebook. Elke dienst wordt gedraaid door twee andere collega’s. Op deze manier wilt het team u meer inzage geven in de werkzaamheden van de politie.

Tijdens de volgdienst zullen de meldingen, voor zover dat mogelijk is (gelet op de privacy), op de Facebookpagina’s van politie Zevenaar, Duiven en Westervoort geplaatst worden en zullen de pagina’s actief worden uitgelezen en bijgewerkt.

Heeft u meldingen, verzoekjes uit de wijk of vragen over het politiewerk, dan kunt u deze op de Facebookpagina posten. Het team probeert dit dan zoveel mogelijk mee te nemen tijdens de dienst. Bel bij spoed altijd 112.

Alleen meldingen die eventueel uitgesteld kunnen worden, kunt u via Facebook doorgeven, al het andere gewoon telefonisch. U kunt het evenement vinden op de Facebookpagina van de politie. Klik op deze link, wanneer u op ‘gaat’ klikt, kunt u het evenement bijwonen en de berichten lezen.