Maak kans op een stimuleringsbijdrage van 2000 euro voor uw project

Maak kans op een stimuleringsbijdrage van 2000 euro voor uw project

29 mei 2018 Uit Door admin

De Liemers – Wilt u dit jaar een culturele, kunstzinnige, creatieve of historische activiteit realiseren in de Liemers? Dan maakt u kans op een stimuleringsbijdrage van Leven in de Liemers.

Initiatieven die de leefbaarheid en identiteit van de Liemers versterken met kunst, cultuur of erfgoed komen in aanmerking voor maximaal €2.000,-. Ideeën aandragen kan t/m 1 juli 2018. Meer informatie: www.levenindeliemers.nl/stimuleringsbudget

Hoe maakt u kans?
Leven in de Liemers wil verbindingen leggen. Daarom is samenwerking tussen twee of meer Liemerse organisaties een belangrijk criterium van de stimuleringsbijdrage. Een andere voorwaarde is dat de activiteit past binnen het thema ‘Leven in de Liemers’ en dat deze inspeelt op een behoefte of vraagstuk uit het gebied. Kijk voor alle criteria en de aanvraagprocedure op: www.levenindeliemers.nl/stimuleringsbudget.

Wat is Leven in de Liemers?
Leven in de Liemers is het Cultuur- en Erfgoedpact van de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar. Samen met de provincie Gelderland maken de gemeenten de komende jaren geld beschikbaar voor kunst, cultuur en erfgoed in het gebied. Een overzicht van de activiteiten vindt u op: www.levenindeliemers.nl/activiteiten.