Mannen aangehouden voor diefstal en heling

Mannen aangehouden voor diefstal en heling

3 oktober 2016 Uit Door admin

Het Grensoverschrijdend Politieteam Elten heeft zondag 2 oktober twee mannen aangehouden voor onder andere heling, diefstal en valse kentekenplaten.

foto: politie Zevenaar

foto: politie Zevenaar

De opsporingsambtenaren controleerden een personenauto met Duits kenteken die een afslag van de N18 in Oost-Gelre nam. Uit deze controle bleek dat beide mannen in Nederland woonden en niet in het bezit waren van een rijbewijs. Ook was het voertuig niet verzekerd. In de auto werden meerdere tassen aangetroffen die geprepareerd waren voor diefstal. Ook werden er nieuwe sportschoenen en verbroken beveiligingslabels aangetroffen.

De kentekenplaten op de auto werden door de Duitse politie gecontroleerd en bleken vals. Hierop zijn beide mannen, van 37 en 39 jaar oud aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Doetinchem. De Marechaussee en de Politie doen verder onderzoek.

Het Grensoverschrijdend Politieteam Elten is een samenwerkingsverband van de Koninklijke Marechaussee, de Bundespolizei-inspektion Kleve en de Nationale politie Oost Nederland.