Nieuw in Zevenaar, Feel in shape

Nieuw in Zevenaar, Feel in shape

17 juni 2020 Uit Door admin

Zevenaar – Sinds 1 juni huurt Janiek Kroon een mooie ruimte bij Huidkliniek Cosmed in Zevenaar, waar zij jou kan ontvangen in haar PowerSlim praktijk Feel in Shape. om je te helpen af te vallen en jouw streefgewicht te behalen.

Janiek heeft inmiddels ruime ervaring met PowerSlim in haar vrouwensportschool hart for her Westervoort en zij wordt nog steeds enorm enthousiast als ze mensen kan helpen een gezonder lichaam en een gezondere leefstijl te krijgen.

Janiek maakte kennis met PowerSlim, toen zij in de opstartfase van haar sportschool zat. Vanaf het eerste moment was zij enthousiast. Het afvallen met PowerSlim is een feestje. Elk eetmoment van de dag een ander product uitproberen en proeven, regelmatig eten, geen honger, heerlijke producten en lekkere, nieuwe recepten en direct aantoonbaar resultaat.

PowerSlim is een totaal pakket, waarmee je niet alleen afvalt, maar ook leert om op gewicht te blijven en dat past precies bij Janieks visie om mensen te helpen naar een gezonder lichaam en een gezonder leefstijl. Met de computer gestuurde weegschaal kan Janiek een totale lichaamsananlyse maken op basis waarvan zij goed advies kan geven over voeding en over beweging. “De resultaten zijn geweldig. Cliënten genieten van heerlijk eten en vallen toch af. En dat op een gezonde manier. Hoe mooi is dat? Soms gaat het zo snel dat het lijkt of de dames en heren smelten. Die opmerking is altijd goed voor een heerlijke lach. Ik ben zo trots op ze !”, zegt Janiek.
“Het is mooi om samen de echte uitdaging om op gewicht te blijven aan te gaan. Dan blijf ik de jou één keer maand terug zien.

Folders over verschillende onderwerpen, zoals emotie eten en etiketten lezen, geven in de gewichtsbehoudfase steun. Zo leer je nog meer over voeding en over jezelf. Kennis die je altijd weer kan blijven gebruiken in je nieuwe gezonde leefstijl.” Wil jij ook het lichaam dat jij verdient? Dan helpt Janiek je graag om weer lekker in je vel te zitten.

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek door te mailen naar janiek@feelinshape.nl of te bellen of appen naar 06-83624129.
Feel in Shape kan je vinden vlak bij het station en tegenover het gemeentehuis van Zevenaar, namelijk op Kerkstraat 46 in Zevenaar.