Officiële opening van CleanMaster Carcare & Detailing in Giesbeek op zaterdag 1 juni

Officiële opening van CleanMaster Carcare & Detailing in Giesbeek op zaterdag 1 juni

21 mei 2024 Uit Door admin

Op zaterdag 1 juni opent CleanMaster Carcare & Detailing officieel zijn deuren op de Uitmaat 1B in Giesbeek. De feestelijke opening biedt bezoekers de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de uitgebreide mogelijkheden voor een totaalreiniging van hun voertuigen.

Bjorn Janssen, de eigenaar van CleanMaster Carcare & Detailing, heeft na jarenlang in een bedrijfspand in Arnhem te hebben gewerkt, besloten om te verhuizen naar een groter pand in Giesbeek. Dit nieuwe pand stelt hem in staat om zijn klanten in de regio nog beter van dienst te kunnen zijn. “Het pand in Giesbeek voldoet aan alle eisen die we als groeiend bedrijf nodig hebben,” aldus de jonge ondernemer.

Bij CleanMaster Carcare & Detailing kunnen klanten terecht voor een algehele reiniging van hun auto, motor, camper of bedrijfsbus. Met behulp van de nieuwste technieken en producten belooft het team van CleanMaster om elk voertuig weer als nieuw te maken, of zelfs beter.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de officiële opening bij te wonen en meer te weten te komen over de diensten die CleanMaster Carcare & Detailing te bieden heeft. De locatie aan de Uitmaat 1B in Giesbeek is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Voor meer informatie en afspraken kunt u terecht op de openingsdag of contact opnemen met CleanMaster Carcare & Detailing. Mis deze kans niet om uw voertuig de zorg en aandacht te geven die het verdient!

CleanMaster Carcare & Detailing Uitmaat 1B, Giesbeek