Plezier en afzien tijdens 1e editie van de Ekris Zudrun

Plezier en afzien tijdens 1e editie van de Ekris Zudrun

9 september 2022 Uit Door admin

ZEVENAAR – Rotaryclub Zevenaar organiseert zaterdag 24 september de enige echte en allereerste Ekris Zudrun. Een spectaculaire obstacle run (of mudrun) voor jong en oud. Wie deelneemt, steunt het goede doel: Stichting Noodverband.

De Ekris Zudrun zal bestaan uit 12 obstakels waarover/onder iedereen door moet lopen om uiteindelijk te finishen. Deze uitdaging kan worden aangegaan door iedereen, vrienden en familieleden. Er is keuze uit verschillende afstanden en type runs. Een perfecte gelegenheid om een zomer vol zon, fun en plezier met dit fantastische evenement af te sluiten.

Voor het goede doel: Stichting Noodverband

Met de Ekris Zudrun wil Rotaryclub Zevenaar geld inzamelen voor het goede doel: Stichting Noodverband. Deze Liemerse organisatie slaat een brug tussen patiënten en weldoeners. De stichting zorgt in noodgevallen voor de financiering van medische hulp. Hiervoor komen bijvoorbeeld onverzekerde mensen in aanmerking, of patiënten die moeite hebben de zorgbijdrage te betalen. Ook mensen die het geld niet hebben voor een specialistische ingreep, maken kans op ondersteuning van Stichting Noodverband.

Alle opbrengsten van de Ekris Zudrun gaan voor 100% naar Stichting Noodverband. Dit zijn naast de bijdrage van de deelnemers, ook bijdragen van sponsoren. Met de Ekris Zudrun hoopt Rotaryclub Zevenaar een traditie te starten waarmee we jaarlijks voor een ander doel geld bijeenbrengen.

Foodtrucks en afterparty

De Ekris Zudrun vindt vanaf 12.00 uur plaats op de velden van Recreatiegebied Rhederlaag in Lathum. Dit mooie Liemerse decor wordt tevens opgeluisterd met een foodtrucks en een kleine afterparty voor wie na de inspanningen nog energie over heeft.

Introductiekorting: Gratis inschrijven

Dankzij de geweldige ondersteuning van de sponsoren kun je dit eerste jaar gratis voor de Ekris Zudrun inschrijven. Het programma en informatie over het goede doel Stichting Noodverband is te vinden op de website: www.zudrun.nl. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 23 september door het formulier op de website in te vullen. Daarbij kan gekozen worden voor deelname aan de Family run (2 kilometer, voor kinderen van 8 tot 14 jaar met ouders), Try out run (6 kilometer, vanaf 14 jaar), Advanced run (6 kilometer, vanaf 14 jaar) of de Company run (duel tussen bedrijventeams, vanaf 18 jaar).