Pop-up expositie in het weekend na Pasen.

Pop-up expositie in het weekend na Pasen.

16 april 2017 Uit Door admin

Zevenaar – In de Kunsthal Zevenaar zullen 16 kunstenaars uit de regio in het weekend na Pasen hun werk tonen tijdens een pop-up expositie in Zevenaar.

Van vrijdagavond 21 april tot en met 23 april zondagmiddag tonen beoefenaars van kunst uit verschillende disciplines hun werk in een tot kunsthal omgetoverd bedrijfspand. Het leegstaande bedrijfspand is in gebruik bij beeldhouwster Madeleine Corbey, die het evenement organiseert.

De deelnemende kunstenaars zijn: Esther Reuling-de Vries, Rezie Hendriks, Will Schropp, Madeleine Corbey, Suzanne Compaan, Mark van Dijk, Jelle Noordhuis, Willemien Peters, Gerrie Ploeg, Marion Keijzer,  Rolf Huet, Marieke Laverman, Hanneke Hielkema, Fred Knippen, Guido Verhoek en Alex Kruijer.

Er zijn optredens te zien en horen, er zijn installaties, beeldhouwwerk, schilderijen, fotowerk, collages en meer. Wees nieuwsgierig en kom kijken en beleven!

Op Vrijdagavond 21 april vanaf 19.00 uur, zaterdag 22 en zondag 23 april open van 11.oo uur tot 17.00 uur. in de Kunsthal in Zevenaar aan de Fahrenheitstraat 3 in Zevenaar.