Theatervoorstelling WATERWIJS gaat op tournee door Gelderland

Theatervoorstelling WATERWIJS gaat op tournee door Gelderland

17 februari 2019 Uit Door admin

In heel 2019 is de voorstelling te boeken door bedrijven en instellingen.

Tijdens SevenArt Festival trok de theatervoorstelling WATERWIJS twee uitverkochte zalen. Het enthousiaste publiek beleefde vol aandacht het verhaal van het leven in de armen van de Rijn. Op een toegankelijke en invoelbare manier gaat het stuk over de waterkwaliteit en waterveiligheid van de Nederlandse wateren. Dankzij het overtuigende spel van Jannie Oudendijk, als poppenspeelster Manuka, en Mayke van den Broek, als muzikante Levina en onder de regie van Wijnand Oosterhof, komt het verhaal indringend tot leven.

“De voorstelling kan een prachtige rol spelen bij discussies over de problemen die er met water zijn.”

Martin Pragt in de Gelderlander “Door de duur van 45 minuten, zijn strekking en kwaliteit is de theatervoorstelling WATERWIJS uitermate geschikt als inspirerend onderdeel voor bijeenkomsten over water. De voorstelling leent zich ook uitstekend als educatief materiaal voor de jongeren”.

WATERWIJS kan in 2019 meerdere malen op locatie worden opgevoerd om groepen mensen op een vermakelijke wijze te inspireren. Bedrijven, instellingen en scholen kunnen hierover contact opnemen met Rien van den Heuvel, tekstschrijver en producent van WATERWIJS via info@sevenartfestival.nl.