Toch een feestelijke opening voor Brasserie Vin

Nadat ze in april hun brasserie feestelijk wilden openen kon dat niet omdat de corona maatregelen dit niet toestonden. Jos en Patricia Schoot zijn ontzettend blij dat ze nu hun stek gevonden hebben in Lathum, ook al hebben ze de pech gehad dat ze niet mochten openen. Ze zijn de afgelopen tijd begonnen met afhaal maaltijden en maandagmiddag mochten ze dan eindelijk officieel open !

Dit was al lang een wens van Jos en Patricia. Een eigen horecazaak, waar voorheen De Bolder gevestigd was stond te koop en ze hebben gelijk ja gezegd. De brasserie heeft het mooiste uitzicht op de Rhederlaagse meren. Voorheen was het bedrijf uit Westervoort gespitst op de catering onder de naam JCPS, maar nu hebben ze de brasserie overgenomen op de Muggenwaard 16 in Lathum.

Na het doorknippen van een lint, door de kleinzoon van Jos en Patricia, was het eindelijk een feit, ze konden open voor bezoekers, alles volgens de voorschriften van de RIVM in verband met de Corona.

Na een emotionele speech van Jos en een dankwoord aan velen werd het glas geheven. Kijk op www.brasserievin.nl voor alle info

Jos, Patricia en het hele team, gefeliciteerd en heel veel succes !!

Hieronder een impressie van de opening: