Vijfde Lions Request heeft mooi resultaat!

Vijfde Lions Request heeft mooi resultaat!

8 juni 2015 Uit Door admin

ChequeZevenaar – Op 5,6 en 7 juni hebben Lionsclub ‘De Liemers’ en Radio Favoriet FM de voor het vijfde jaar de handen ineen geslagen.

Ze hebben vanuit het inmiddels bekende ‘Glazen Huis’ op de Markt in Zevenaar een radiomarathon neergezet. Lions Request was via de radio en via internet wereldwijd te ontvangen. Er zijn weer veel verzoeknummers gedraaid.

Elk jaar pakt de Lionsclub uit met een grote actie. Voor het vijfde jaar is Lions Request succesvol geweest. Burgemeester van Zevenaar, Jan de Ruiter heeft het spektakel op vrijdag geopend.
Vele artiesten hebben belangeloos opgetreden bij het ‘Glazen Huis’, dat was opgebouwd op de Markt te Zevenaar. Niet alleen singer-song writers maar ook vele bands , Nederlands- en Engelstalig. Een swingend einde is verzorgd door de Not2BigBand.

Orange Babies
De opbrengst van aangevraagde plaatjes, toezeggingen van sponsoren en diverse andere initiatieven, zal dit jaar gaan naar Orange Babies. Deze stichting strijdt tegen de oorzaken en gevolgen van HIV-besmettingen bij baby’s en kinderen in kwetsbare communities van Afrika. Elke 14 seconde wordt er wereldwijd een kind of volwassene geïnfecteerd met HIV. Met medische zorg en goede voorlichting is dit zeer goed te bestrijden.
Met medewerking van vele sponsoren en de mensen die plaatjes aanvroegen of loten kochten is uiteindelijk een fantastisch bedrag “bijeen gedraaid”. Op zondagmiddag is de voorlopige opbrengst bekend gemaakt. Ruim € 11.500,=.

Loterij
Tijdens dit weekend zijn er loten verkocht waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Orange Babies. De loten van € 2,- per stuk gingen grif van de hand. Dat kwam door de fantastische hoofdprijs, een scooter van Orange Babies. Er waren vele andere prijzen, die staan vermeld op de website www.lionsrequest.nl.