Werkzaamheden aan het spoor van 15 tot en met 31 augustus

Werkzaamheden aan het spoor van 15 tot en met 31 augustus

15 juli 2015 Uit Door admin

Arriva Stoptrein Arnhem-Winterwijk

Zevenaar- Van 15 tot en met 31 augustus voert ProRail onderhouds- en vernieuwingswerkzaamheden uit op het spoor in Gelderland, vooral rond Zevenaar en in Arnhem.

Tijdens de werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Arnhem en Doetinchem. Voor het wegverkeer in Zevenaar worden omleidingsroutes ingesteld.

Werkzaamheden
In Zevenaar vernieuwt ProRail de sporen en perrons en van Zevenaar tot de grens worden bestaande sporen en spoorsystemen aangepast. Ter hoogte van bedrijventerrein 7Poort wordt gewerkt aan een nieuwe langzaam verkeertunnel en bij station Wehl wordt een extra spoor gebouwd. Ook op station Arnhem worden werkzaamheden op de perrons uitgevoerd.

Let op: Tijdens de buitendienststelling rijden er geen treinen op het traject Arnhem – Doetinchem en omgekeerd. NS zet tijdens deze periode bussen in als vervangend vervoer.

Omleidingsroutes voor het verkeer
Tijdens de werkzaamheden op en bij het spoor worden verkeersmaatregelen getroffen. De overweg Molenstraat en Kerkstraat worden afwisselend afgesloten van zaterdag 15 augustus 01.00 uur tot maandag 31 augustus 05.00 uur. Gestart wordt met de afsluiting van de overweg aan de Molenstraat. Op vrijdag 20 augustus is deze overweg weer begaanbaar en sluit de overweg aan de Kerkstraat. Daarnaast wordt de Bemweg tijdens de werkzaamheden afgesloten van zaterdag 15 augustus 01.00 uur tot maandag 24 augustus 06.00 uur.

Maandag 31 augustus zijn de werkzaamheden gereed en wordt het (trein)verkeer hervat.
Kijk voor meer informatie op www.arriva.nl, www.breng.nl of check vooraf de reisplanner via www.ns.nl of www.9292.nl.