Wie wordt de fitste werkgever van De Liemers?

Wie wordt de fitste werkgever van De Liemers?

15 september 2020 Uit Door admin

Eind oktober weten we het antwoord op deze vraag! Eind oktober loopt namelijk de challenge ‘fitste werkgever van De Liemers’ af. Deze challenge wordt aangeboden en verzorgd vanuit ‘Liemers Vitaal’ en door regionale experts op het gebied van vitaliteit. Mensen die werkzaam zijn in De Liemers worden door ‘Liemers Vitaal’ beloond en daardoor gestimuleerd om meer te bewegen.

Fietsen, hardlopen en wandelen maken dat je je gezonder, gelukkiger en vitaler voelt. Het stimuleren van je (thuiswerkende) medewerkers om lekker te bewegen is nu actueler dan ooit! Dit najaar organiseert ‘Liemers Vitaal’ met een regionale groep deskundigen op het gebied van vitaliteit daarom deze challenge waarmee je als werkgever in de Liemers je medewerkers letterlijk in beweging kunt brengen. De medewerkers worden beloond en daarmee ook gestimuleerd om meer te bewegen. Ze kunnen leren over vitaliteit op het gebied van voeding, ontspanning, beweging en slapen. Zo stimuleren we ze bijvoorbeeld om minder te zitten op een dag en daarmee een gezondere levensstijl te ontwikkelen.

De medewerkers kunnen ‘Fitcoins’ verdienen door te bewegen. De Its My Life app houdt bij hoeveel de medewerker beweegt en hoeveel ‘Fitcoins’ dit waard is. De werkgever met het gemiddeld hoogste aantal verdiend ‘Fitcoins’ per werknemers mag zich ‘de fitste werkgever van de Liemers 2020’ noemen! Ook wordt een vitale beloning uitgereikt, passend bij het winnende bedrijf.

Deze challenge wordt gekoppeld aan een goed doel: ‘Hart voor Elkaar De Liemers’. Inwoners van De Liemers met (ernstige) geldzorgen kunnen zo, ook door te bewegen, via ‘Liemers Vitaal’ een uitje verdienen. Vanuit ‘Hart voor Elkaar’ kunnen zij bijvoorbeeld extra kaartjes verdienen voor een avondje uit met het gezin. Dit wordt via de challenge mogelijk gemaakt door ‘Hart voor Elkaar de Liemers’

De challenge loopt van 1 tot en met 31 oktober a.s. Alle ondernemers in de Liemers met minimaal 15 deelnemers kunnen zich vanaf 7 september inschrijven. Kleinere bedrijven kunnen samen als één team inschrijven. Om deel te nemen dient een bijdrage te worden betaald. Deze bijdrage worden gebruikt ter ondersteuning van het project ‘Hart voor Elkaar’, voor de organisatie en voor de prijs voor de winnende onderneming.

Wil je meer weten over deze challenge of wil je je aanmelden? Kijk dan op www. https://www.liemersvitaal.nl/fitste-werkgever-van-de-liemers

Of neem contact op met Gerjo Schepers van ‘Liemers Vitaal’ op telefoonnummer: 06 – 28 56 22 70 of stuur een e-mail aan meedoen@liemersvitaal.nl Samen brengen we de Liemers in beweging en hebben we een Hart voor Elkaar!