Winkeldiefstal bij Coop Zevenaar

Winkeldiefstal bij Coop Zevenaar

30 mei 2017 Uit Door admin

Zevenaar – Afgelopen weekend kreeg de politie een melding dat er er een winkeldiefstal gepleegd zou zijn bij de Coop in Zevenaar. Na deze winkeldiefstal zag een medewerker een voertuig wegrijden, met daarin de verdachte en een klein kind.

Onder andere agenten van het GPT (grensoverschrijdend politie team) hebben uitgekeken naar het voertuig. Zij troffen het voertuig rijdend aan op de Doesburgseweg. Omdat er een kenteken was genoteerd, kon de politie het voertuig linken aan de diefstal.

De verdachte, een 31- jarige inwoonster van Drempt, had in de supermarkt diverse goederen in een buggy gestopt en niet afgerekend. De vrouw werd aangesproken door een medewerker, maar ging haar eigen weg en reed weg. Helaas voor de vrouw was alles vastgelegd op beeld..

De vrouw werd aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal. De politie heeft zich ontfermt over het kindje. Deze was ook aanwezig bij het plegen van de diefstal.

De vrouw heeft een winkelverbod gekregen,  €181,- bekeuring van de winkel (reken af met winkeldieven) en krijgt van de politie een proces- verbaal, de hoogte hiervan ligt rond de €250,-.