Woning in Zevenaar gesloten voor de duur van 3 maanden

Zevenaar – In een lopend onderzoek naar drugs heeft de politie meerdere aanhoudingen verricht en er zijn inmiddels twee woonhuizen door de Gemeenten gesloten. 30 oktober werd een woonhuis aan de Stadhoudersstraat in Arnhem al gesloten, en vandaag is er een woning aan de Tolsingel in Zevenaar gesloten.

De aanleiding van dit onderzoek was een anonieme melding die gedaan was bij de politie. Tijdens het onderzoek heeft de politie invallen gedaan in woonhuizen in Zevenaar en Arnhem. Hierbij zijn in totaal vijf aanhoudingen verricht. Het gaat om drie mannen en twee vrouwen, afkomstig uit Zevenaar en Arnhem, in de leeftijd 32 tot 53 jaar. Van de vijf verdachten is er één persoon inmiddels heengezonden (maar nog wel verdachte), de overige vier personen zitten in voorlopige hechtenis.
Allen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij grootschalige productie en handel in de XTC.

Bij de doorzoekingen in de woonhuizen zijn meerdere vuurwapens, diverse steekwapens, tientallen kilo’s amfetamine, tienduizenden pillen XTC en honderden kilo’s grondstoffen voor de productie van drugs aangetroffen. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen in dit onderzoek volgen.

foto: Politie Rivierenland Oost