‘Zweimal Blasmusik’ Babberich brengt topblaasmuziek op het podium

‘Zweimal Blasmusik’ Babberich brengt topblaasmuziek op het podium

27 september 2018 Uit Door admin

Op zondagmiddag 14 oktober 2018 hebben onder de noemer ‘Zweimal Blasmusik’ twee bekende blaaskapellen hun komst naar Kulturhus De Borg in Babberich aangekondigd.

Zweimal Blasmusik is een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen, Isseltaler Musikanten en Blaaskapel Judaska, in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kunt u genieten van blaasmuziek op topniveau. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd door Drumfanfare “St. Jan” Babberich.

Isseltaler Musikanten
Allereerst treden de Isseltaler Musikanten voor u op. Dirigent Cyrille van Poucke heeft met zijn orkest voor ‘Zweimal Blasmusik’ een feestelijk programma voorbereid. 

De Isseltaler Musikanten worden om 16.15 uur opgevolgd door Blaaskapel Judaska. 

Blaaskapel Judaska
Blaaskapel Judaska uit de regio Noord-Limburg speelde zich de afgelopen jaren in de harten van veel fans. Zij hebben talrijke optredens op hun naam staan, waaronder optredens op de belangrijke festivals ‘Kronjuwelen der Blasmusik’ (Duitsland) en ‘Woodstock der Blasmusik’ (Oostenrijk). Dankzij de contacten van de Isseltaler Musikanten gelegd op het festival Woodstock der Blasmusik staan de muzikanten nu in Babberich op het podium.    

Waar en wanneer?    
Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zondagmiddag 14 oktober 2018 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich (Zevenaar). De aanvang is 14.00 uur en de zaal gaat om 13.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via www.isseltalermusikanten.nl. Kaarten zijn ook via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten te bestellen. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 per persoon. U kunt ook  kaarten reserveren via de Reserveringslijn 026 – 38 20 245 of per e-mail info@isseltalermusikanten.nl